maanantai 18. joulukuuta 2023

Viikko 50 ja muita kuulumisia

Alkuun viime viikon liikunnat ja sitten yleistä lätinää viikonlopusta ja treeneistä! =) 

  • maanantai: kävely 52 min + Chloen treenit 28 min 
  • tiistai: kävely 1 h 8 min + Chloen treenit 52 min
  • keskiviikko: Chloen treeni 50 min
  • torstai: kävely 1 h 3 min + Chloen treenit 38 min
  • perjantai: kävely 57 min
  • lauantai: kävely 55 min + Chloen treenit 40 min
  • sunnuntai: kävely 27 min + baletti 1 h 2 min + Chloen treenit 56 min
  • yhteensä liikuntaa: 10 h 48 min

Hyvää alkanutta viikkoa! Vitsi miten ihanalla fiiliksellä heräsin tänään! Viime viikolla oli kasvoissa hassua turvotusta aina silloin tällöin ja se oli välillä jopa tosi ahdistavaakin, kun olo oli niin ruma. Mutta viikonloppuna en edes ehtiny koko juttua miettiä ja tänään kasvot tuntuu ja näyttää ihan normaaleilta eli jesh!

Viikonloppuna tuli siis käytyä yksissä juhlissa, treenailtua, edistettyä musajuttuja, käytyä taas vaihteeksi jazzklubeilla ja rentoutuakin ehdin eli katsoin pitkästä aikaa yhden mun lemppari mustavalkoisen elokuvan ”Louisa” vuodelta 1950. En tiedä onko mulla vaan huono huumorintaju, mutta toi on sellainen elokuva, että nauran aina sitä katsoessa ja kaikki huolet pyyhkiytyy kyllä helposti pois! Se on vaan jotenkin niin ihana hyvänmielenelokuva.

Lauantain jazzklubin pukukoodi oli ”dress to impress” ja sisään ei päässyt, jos päällä oli farkut ja huppari ja tykkään tuollaisista tilaisuuksista tosi paljon, koska ne on niitä harvoja hetkiä, kun musta tuntuu, että en oo ylipukeutunut. =’) Laitoin tuota iltaa varten ihan perus vaatteet mun tyyliin, mutta kyllähän mä silti keräsin katseita ja kehuja, mikä on aina mukavaa ja tuo kivan mielen. Huolimatta siitä, että viikon aikana mun olo oli ollut ajoittain tosi ruma niin tuolloin lauantaina mun mieliala ja itseluottamus oli taas back up!

No joo, joka tapauksessa Chloen haaste on sujunut tosi hyvin ja tuntuu, että jokainen treenikerta on helpompi kuin edellinen! Tällä hetkellä mun ajatuksena on se, että jatkan tästä sellaiseen treeniviikkoon, jossa treenaan HIIT-treenejä tai käyn lenkillä ma ja la, ti ja to on baletti ja ke ja su sali (ja tennis, jos mun isällä ei tuu työjuttuja tielle). Haluan tehdä sen MissFitandNerdyn vatsalihastreenin, jonka aloitin joskus tän blogin alkuaikoina, mutta en tainnut koskaan päästä siinä ekaa viikkoa pidemmälle, oopsie…

Nyt kuitenkin on treenimoti kohdillaan, kun oon jo nyt viikon Chloen kanssa treenaamisen jälkeen nähny niin ison muutoksen ittessäni! Ja tuo Fitin haaste on siis sellainen, että siinä treenataan äbsejä näkyviin eikä pelkästään vain vahvisteta niitä niin kuin Chloen treeneissä. Käytännössähän on siis niin, että suurin piirtein kaikki Chloen vatsatreenien liikkeet on sellaisia, että ne ei tuo lihaserottuvuutta, koska niissä lihasta liikutetaan ”väärällä” tavalla eikä treeneissä käytetä painoja.

Ei nuo todellakaan ole turhia treenejä, koska on tärkeää, että vatsalihakset vahvistuvat! Mutta jos haluaa näkyvät vatsalihakset etenkin vähän isommassa rasvaprosentissa niin niitä ei noilla Chloen opeilla kyllä yleensä saa. Muistan ikuisesti, kun ensimmäistä kertaa tutustuin ihan kunnolla siihen, miten näkyvät vatsalihakset rakennetaan ja se oli ihan täys shokki tajuta, että käytännössä katsoen KAIKKI ne liikkeet, joita tein olivat ”vääriä”. =’D

Ei kai ehkä muuta tähän maanantaihin. Tsemppiä kaikille ja paljon energiaa vielä näille vikoille päiville ennen kuin tulee joulu ja toivottavasti saa vähän huilia! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti