maanantai 27. marraskuuta 2023

Viikko 47 + ruokaplänit

Viime viikon liikunnat:

  • maanantai: kävely 34 min + 1 h 9 min + HIIT 10 min (tehty treeni linkin takana)
  • tiistai: kävely 37 min + baletti 1 h 29 min
  • keskiviikko: kävely 30 min + jooga 20 min
  • torstai: kävely 33 min + baletti 1 h 7 min
  • perjantai: kävely 16 min + 1 h 17 min
  • lauantai: kävely 2 h 20 min
  • sunnuntai: sali 1 h 4 min + kävely 17 min
  • yhteensä liikuntaa: 11 h 43 min

Paino 

  • ma 23.10.: 64.1 kg
  • su 27.11.: 62.1 kg
  • pudotettu: 2 kg 

Olihan viime viikolla edelleen ihan järkevästi liikuntaa! ='D Jotenkin oli kuitenkin koko ajan sellainen olo, että viikon kokonaisliikuntamäärä olisi tippunut normaaliviikoista, koska istumistakin tuli todella paljon tehtyä joka päivä! 

Tosiaan tällä hetkellä ei kai mitään erityistä lisättävää eilisen postaukseen. Eilinen sali meni hyvin eikä selvästi enää tarvitse aloittaa nollasta salitreenaamista eli sen vuoden 2021 aloituksen jälkeen mun lihasten vahvuus ei enää ole tipahtanut mihinkään aloituslukemiin. Tämä yksistään on jo mahtava asia huomata eli vaikka moni asia on ehkä enemmän negatiivisella tavalla jumahtanut paikoilleen niin mukavaa huomata, että kyllä tätä jumahtamista tapahtuu positiivisessakin mielessä! =)

Ruokailujen osalta ajattelin siirtyä kokeilemaan pientä kombinaatiota edellisistä ruokavalioistani eli aamupala olisi iso smoothie protskujauheella, lounaaksi 1-2 banaania ja protskupatukka, ennen treeniä välipalaksi hedelmiä, treenin jälkeen lämmin ateria. Yritän tofun sijaan panostaa itsetehtyyn seitaniin, jossa on enemmän protskua kuin tofussa per 100 grammaa ja tosi vähän hiilareita.

Yksi asia, mitä mietin tuon turvotuksen kanssa on se, että välillä turpoan ihan vain sen takia, että en ole syönyt tarpeeksi. Ja silloin, kun syön pääasiassa etenkin hedelmiä niin en yleensä laske kaloreita ollenkaan vaan syön sen verran, mikä tuntuu hyvältä, joten olen saattanut tuolloin ns. vahingossa nostaa kalorimääriä kehoni vaatimiin lukuihin. Eli ehkä se ei olekaan johtunut siitä, että olisin jotenkin syönyt "huonommin", vaan yksinkertaisesti olin syönyt liian vähän.

Eli sekoitusdieetillä mennään tästä viikosta lähtien ja katson parin viikon päästä miltä tuntuu! =)

2 kommenttia:

  1. Hui kun sun lounas ja välipala on kevyitä! Sanoisin, että tossa on edelleen reilusti liian vähän dieetillekin. t. PT ja fyssari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi! =)

      Koko päivän kalorimääräksi tulee tuon ruokasuunnitelman mukaan noin 1400-1600 kaloria riippuen siitä, mitä teen lämpimäksi ruuaksi eli vaikka siellä onkin pari kevyempää ateriaa niin päivän kokonaissaanti on silti ihan järkevissä lukemissa.

      Lisäksi välipalan kokoa en ole halunnut lyödä lukkoon eli saan syödä niin paljon kuin mikä tuntuu hyvältä ja yksin aamupala on jo melkein 600 kaloria. Eli ei huolta! =)

      Poista