maanantai 20. marraskuuta 2023

Viikko 46 + MEGA ALE terveyden ja hyvinvoinnin e-kirjoista

Alkuun taas viime viikon liikunnat, sitten pienet kiitokset ja sen jälkeen vinkki tosi kattavaan terveyden ja hyvinvoinnin e-kirjapakettiin, jonka huomasin eilen!

Eli liikunnat:

 • maanantai: kävely 29 min + HIIT 35 min (tehty treeni linkin takana)
 • tiistai: kävely 30 min + 18 min + baletti 1 h 28 min
 • keskiviikko: kävely 29 min + 53 min
 • torstai: kävely 26 min + baletti 1 h 12 min
 • perjantai: kävely 40 min + 55 min
 • lauantai: baletti 1 h 17 min + kävely 1 h 4 min
 • sunnuntai: kävely 1 h 23 min
 • yhteensä liikuntaa: 11 h 39 min

Paino 

 • ma 23.10.: 64.1 kg
 • la 18.11.: 61.1 kg
 • pudotettu: 3 kg 

Sitten kiitokset eli oh my, huomasin vasta nyt, että tää mun väkerrykseni on noussut Blogit-listalla terveyden ja hyvinvoinnin kategoriassa top kymppiin ja senkin sisällä peräti top vitoseen!!! Kiitos kaikille, jotka olette täällä käyneet lukemassa ajatuksiani, onnistumisiani ja epäonnistumisiani! 🤍 

En tiedä, miltä tää blogin lukeminen on viime aikoina tuntunut, mutta itsestä tämä tuntuu jotenkin tosi helpolta nyt ja olo on tosi fokusoitunut. Eli ehkä aika oli vihdoinkin oikea ja sen takia tämä tuntuu tällä kertaa helpommalta kuin ikinä aiemmin! Aiemmin tuntui enemmän siltä, että suunnittelin kauheasti ja käytin eniten aikaa kaikkeen muuhun kuin juuri siihen, mistä tämä blogin on ollut aina tarkotus kertoa. Ja toisaalta moni etenkin ajatustyötä vaatinut juttu on selvästi ollut tarpeellinen, koska nyt tuntuu siltä, että ei koko ajan tarvitse käydä läpi uusia tajuamisia vaan palat on nyt paikoillaan.

Eli kiitos kaikille ja jatketaan samaan malliin kohti fittiä kroppaa! =) 💪🏻

Sitten tähän loppuun löytö, jonka tein eilen eli tämä ei ole sponsoroitu vinkki enkä ole millään tavalla mukana tässä tilaisuudessa muuten kuin Gillian Berryn YouTube-seuraajana. =D Mutta tosiaan nyt on vielä tämän viikon aikana saatavilla aivan käsittämätön määrä vegaanisia reseptejä (tavallisia ja raakaruoka), treeniohjelmia, paasto-oppaita, oppaita raakaruokaan siirtymiseen, asiaa mindfulnessista, suoliston ja mahan hyvinvoinnista jne jne täällä: The Plant Based Bundle. Eli 133 eri e-kirjaa saa nyt 50 dollarilla eli noin 48 eurolla!

Ostin paketin itse eilen, koska siellä on paljon jo ennestään tuttuja kasvoja kuten Gillian ja Rawfoodromance, Jonny Juicer ja Plantiful Kiki, mutta myös tosi paljon uusia kasvoja ja on aina mahtavaa saada uutta inspiraatiota omaan ruokailuun! Ajattelin 1.12. aloittaa 21 day winter meal planistä ja katsoa siihen ehkä rinnalle tuon Reshape your bodyn, koska sen sisältö kiinnostaa paljon.

Joka tapauksessa jos kiinnostaa saada pienellä rahalla uudenlaista motivaatiota ja helppiä perus arkeen tai hienompaankin kokkailuun ja kikkailuun niin suosittelen lämpimästi! =) Jokaiseen ostokseen sisältyy 7 latauskertaa per kirja eli voit ladata tiedostot esim. sekä kännykkään, tablettiin että tietokoneelle. 

Pienenä muistutuksena, että muistakaa ylipäätään aina tsekata sen henkilön taustat, jolta otatte terveysvinkkejä ja muistakaa kuunnella kehojanne! Monella vaikuttajalla on oikeasti paljon kerrytettyä tietoa ja tutkintojakin, mutta koska you never know niin koskaan ei voi olla liian varovainen, kun kyseessä on kuitenkin oma terveys! Itse peilaan esimerkiksi näitä e-kirjoja muihin oman tietopankkini lähteisiin (esim. Mic the Veganin kanava ja muut uutta tieteellistä tutkimusta esiin nostavat henkilöt sekä Michael Grergerin laaja tuotanto jne.)

Tälläisellä vähän sekavalla setillä uuteen viikkoon! Let's smash this! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti