maanantai 23. syyskuuta 2024

Viikon 38 liikunnat: kevennetty viikko?!

Viikon 38 liikunnat:

  • maanantai: kävely 31 min +  58 min
  • tiistai: kävely 37 min + baletti 1 h 17 min
  • keskiviikko: kävely 32 min + sali 57 min
  • torstai: kävely 30 min + baletti 1 h 8 min
  • perjantai: kävely 32 min + 1 h 12 min
  • lauantai: kävely 55 min + 1 h 29 min
  • sunnuntai: kävely 52 min + tennis 1 h 15 min
  • yhteensä: 12 h 45 min


Siis mitä hittoa! ='D Voin ihan vilpittömästi sanoa et viime viikko tuntui tosi kevyeltä, jopa laiskalta, mun mielestä. Mut ei se näemmä sitten ihan ollutkaan... Toki en itse laske kävelyä varsinaisesti kunnon liikunnaksi, joten siitä varmaan johtuu se fiilis, mikä itsellä on ollut. Vaikka siis kävely tietenkin ehdottomasti on kunnon liikuntaa! Mut itelle on niin perus et kävelen paljon, joten en siksi osaa mieltää sitä samanlaisena liikuntana kuin baletti tai sali.

Joka tapauksessa tosi iloinen fiilis viime viikon suhteen ja sain myös levättyä tosi hyvin! Viikonloppuna sainkin nukuttua ihanat 11 tuntia sekä pe-la että la-su ja sen kyllä huomas heti omassa olossa. Tänään on palattu taas normirutiineihin ja kävin tässä aamusta heittämässä pikasen kahvakuulatreeninkin yliopiston salilla. =) 

Ruokailujen osalta kuitenkin täytyy tsempata, koska myönnän et viime viikolla tuli syötyä kaikkea ylimäärästä turhaa mikä useesti oli jotain pientä herkkua. Täytyy siis nyt heti katkasta tollanen turhuus, koska 1) sokeri ei tee hyvää terveydelle ja 2) ihan turhia kaloreita! 

Eli tälle viikolle tiedossa paluu siihen, että päivän ateriat on aamupala, lounas, välipala ja päivällinen ja jokaisella näistä syödään terveellistä, ravitsevaa ruokaa eikä mitään sokeri-hiilari-höttöä! Huomasin, et vetosin huonoissa valinnoissa aina mun väsymykseen, et tästä saan energiaa. Mutta fakta on se, että tuollainen huono ruoka vain loppujen lopuksi lisää väsymystä vaikka hetkeks ehkä saakin energiapiikin.

Eli tällä viikolla tarkkuutta touhuun. =D Hyvää alkanutta uutta viikkoa kaikille! =)


2 kommenttia:

  1. oho, kylläpä sä kävelet paljon! mun jalat kyllä huutaisi hoosiannaa jos kävelisin tollasia määriä :D mut hyvä sie! tuli tosta edellisestä tekstistä mieleen sellainen vähän random juttu et käytätkö ite kahta eri mittatapaa tai miten sitä pitäis kutsua. et esim. kg ja lbs, feet ja metrit, cups ja dl yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaaaa, anteeks, kun vastaan vasta nyt! =( Mut siis juups, tykkään kävelemisestä kyllä tosi paljon ja itellä on vuosien saatossa onneksi jalat tottunu siihen. =D

      Mä käytän iloisesti kaikkea sekaisin. Et on tilanteita joissa mä selkeästi tarviin ne mittajärjestelmät mitä Suomessa on, mut sitten toisaalta jostain syystä mun aivot ymmärtää paljon helpommin esimerkiksi mailit ku kilometrit. Ruokaa laittaessa yleensä käytän kuppeja, painossa kiloja ja grammoja... It's a mess! =')

      Poista