sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Edistysmiskuvat ja muutoksia ruokavalioon


18.11.
Paino 61.1 kg, jes!

Ajatuksia kehokuvista: hitto, en edes aiemmin ole ajatellut, miten baletti alkaa näkyä selässä! Kun vertaa 10.4. otettuihin kuviin mun selkä oli niiiiin paljon pienempi kuin nyt! En todellakaan halua mitään väärinpäin olevaa kolmiota, koska omaan identiteettiini ei jotenkin sovi se. Se tuntuu liian miehekkäältä. Mutta olen kyllä ollut tosi iloinen huomatessani kiinteytymistä selässä ja tämä on selvästi yksi asia, mikä on auttanut paljon tasapainossa! Koska niin oudolta kuin se ehkä kuulostaakin niin baletissa tasapaino tulee itse asiassa pääasiassa selästä eikä jaloista tai jännitetyistä vatsalihaksista. Joten mahtavaa huomata, että paluu balettiin alkaa oikeasti ihan fyysisestikin näkyä. =)

Tällä viikolla olen tehnyt muutamia muutoksia syömisiini ja keho alkoi heti reagoida positiivisesti niihin! Maanantaina tuli jotenkin sellainen olo, että halusin syödä paljon enemmän hedelmiä kuin aiemmin ja edelleen outo nesteturvotus tuntui kasvoissa ja jaloissa. Joten aloitin aamuni maanantaista lähtien isolla smoothiella ja lounaani muuttui myöskin taas hedelmäsalaatiksi. Päivällinen pysyi samana eli terveellinen vegaani lämmin ateria.

Tiistaina tuntui vähän paremmalta, mutta edelleen vähän jotenkin "tukkoiselta" turvotuksen kanssa, joten ke-pe lisäsin reilusti enemmän kasviksia ja hedelmiä enkä laskenut ollenkaan kaloreita. Ja kas vain, heti olo alkoi helpottua, kasvoihin tuli enemmän muotoa ja olin aamuisin heti paljon virkeämpi kuin aiempana kolmena viikkona olen ollut! Ruuansulatuselimistö alkoi toimia paljon paremmin ja energiaa oli tasaisemmin pitkin päivää.

Tarkoituksenani onkin nyt jatkaa enemmän kasvis- ja hedelmäpitoisella ruokavaliolla ja tämä on oikeastaan se, mihin ajattelinkin hiljalleen palata, koska tämä on jo pitkään tuntunut itselleni kaikista parhaimmalta tavalta elää. Olin kuitenkin ajatellut aloittaa enemmän protskupitoisemmassa ruokavaliossa, jossa "saisin" syödä vähän enemmän prosessoitua ruokaa eli esim. protskupatukoita jne, jotta ruokavalioni olisin jotenkin enemmän... "Normaali" ja "helppo" etenkin muiden silmissä, mikä on aina yhtä typerä ajatus. =')

Kuitenkin kehoni kaipaa muuta, joten siirryin jo nyt hiilaripitoisempaan ruokavalioon, jossa hiilarit tulevat lähes kokonaan hedelmistä ja kasviksista. I ain't afraid of carbs, baby! =D 

 


Tällä hetkellä olen itse asiassa... Nykissä!!! Perjantaina alkoi Thanksgiving-loma, joka on jatkuu koko ensi viikon, joten tulin tänne jo vähän niin kuin valmistelemaan joulu-tammikuuta. Tuntuu jotenkin niin hyvältä, kun olen päässyt palaamaan "kotiin" ruokavalion ja liikunnan suhteen ja lisäksi saan vaikka joka päivä juosta jazz-klubilta toiselle, pääsen tutustumaan uusiin lauluntekijöihin ja tuottajiin. Lisäksi on tarkoitus laittaa lukkoon joulu-tammikuun suunnitelmat.

Tässä nyt pikainen päivitys tähän väliin! Päivitän taas tämän viikon liikunnat ensi viikon alussa! Ensi viikolla ajattelin käydä lauantaina ihan kunnon kehonkoostumusmittauksessa, jotta saan ne tiedot päivitettyä. Päivitin nyt vihdoinkin Luvut-sivun. Anteeksi, kun se oli niin pitkään ihan ulapalla. Lisäksi päivitin Edistymiskuvat-sivulle sen vähän mitä sinne oli järkevää päivittää eli eiliset kuvat. 

Huomiseen siis! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti