sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Chloe Tingin 2 viikon haaste done!

Nyt se on tehty ja ei vitsi mikä fiilis! Näihin kahteen viikkoon on sisältynyt tosi paljon yllättäviäkin itsensä voittamishetkiä, paljon fyysistä kehitystä ja olen saanut paljon motivaatiota tulevia treenejä varten!

Myönnän, et yhden viikon jälkeen alkoi jo vähän kyllästyttää se, että joka päivä kuunteli samat biisit ja teki samat liikkeet, mutta itse treenaaminen oli ihan mahtavaa! =) Oli upeaa huomata miten nopeasti kehityin ja jo ensimmäisellä viikolla huomasin, että treenit eivät enää nostaneet pulsseja taivaisiin ja/tai pulssi alkoi tasaantua nopeammin.

Näiden kahden viikon aikana aineenvaihdunta on selvästi parantunut, olo on vahvempi ja kehossa on mukavan näköistä muutosta esim. käsissä, reisissä ja vähän vatsassakin, vaikka mitään kunnon äbsejä mulla tietenkään ei vielä ole. Mutta kyllä ne sieltä tulee! ;)

Oon tyytyväinen siihen, että päätin kokeilla tuota haastetta etenkin, koska oli mahtavaa huomata miten aiempaa liikunnallisempi elämäntapa on helpottanut myös tuon haasteen tekemistä. Tasapainoa ei tarvinnut hakea ollenkaan, koska baletin myötä se on harjaantunut hyväksi, joten pystyin oikeasti keksittymään itse treeniin. Lisäksi oli helppompaa kuin aiemmin puristaa itsestään vielä ne parit vikat liikkeet toisin kuin aiemmin, jolloin saatoin vähän niin kuin jättää loput toistot tekemättä, koska "enhän mä enää ehdi". Tällä kertaa oli no excuses ja aina ehti vielä ainakin yhden toiston!

Näillä siis kohti joulua! Tänään olisi vielä tarkoitus käydä kävelyllä ja huomenna sitten lenkille Central Parkiin, hyvää ruokaa, vähän viiniä, jazzia ja hyvää seuraa. Ihanaa joulua kaikille! Tehkää rohkeasti teidän joulusta niin paljon teidän oman näköinen kuin vain mahdollista! 🤍 You only got this one life!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti