maanantai 23. lokakuuta 2023

Viikko 42 ja tulevan syksyn/talven suunnitelmat

Hupsista, en eilen jaksanutkaan illalla enää päivittää näitä, joten meni nyt maanantaihin. =') Eilen oli pizzapäivä ja sen kyllä taas huomasin tänään aamulla, mutta siitä lisää vähän myöhemmin...

Eli viime viikon liikkumiset:

  • maanantai: kävely 28 min + HIIT 18 min
  • tiistai: kävely 32 min + 57 min
  • keskiviikko: kävely 31 min + baletti 1 h 25 min
  • torstai: kävely 30 min + baletti 1 h 2 min
  • perjantai: kävely 32 min + 1 h
  • lauantai (balettiharkat siirretty): kävely 1 h 48 min
  • sunnuntai: kävely 55 min + 33 min
  • yhteensä liikuntaa: 10 h 31 min

Tosiaan lauantain balettiharjoitukset siirrettiin tietenkin juuri nyt, kun olisin päässyt mukaan eli tällä viikolla on sitten ylimääräiset treenit sunnuntaina! 

Tänään aamu on alkanut HIIT-treenillä, mikä oli alkuun todella vaikeaa, koska olen eilisestä suolan ja rasvan määrästä aivan järkyttävän täynnä vettä... Eilinen ei siis todellakaan mennyt putkeen syömisten osalta, mutta nyt tän täytyy loppua! 

Oon todella pitkään ollut sitä mieltä, että en halua mitään dieettejä vaan syödä niin kuin haluan syödä unelmakropassani, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että ei tuo oikein onnistu. Totta kai isoimmat ongelmat ovat olleet liika syöminen ja ahmiminen sekä urheilemattomuus, mutta silti tuntuu, että just nyt tarvitsen kunnon potkun ja irtaantumisen tuosta pyörästä.

Eli aion nyt olla vähän tiukemmalla dieetillä loppuvuoden ajan, jotta tukee kunnolla miinuksia ja saan jotain muutosta aikaan tähän kroppaan ja oloon! Huomaan, että kaikki puhe diettikulttuurivastaisuudesta on vaikuttanut muhun siten, että en ole antanut itseni päästä tarpeeksi säännönmukaisesti miinuskaloreille viimeisten parin vuoden aikana, koska se on muka jotenkin huono ja surullinen asia.

Dieettikulttuurivastaisuus on ehdottomasti tuonut paljon hyvää, mutta oma oloni ainakin tarvitsee sen, että olen vähän tiukempi itseni kanssa, jotta pääsen näkemään kunnolla potentiaalini! Tällä hetkellä siis tavoittelen sitä, että syön noin 1300 kaloria päivässä ja lisään vähän proteiinin saantia. En mitenkään hirveästi enkä todellakaan halua mitään fitness-ruokavaliota, koska yliproteiininen ruokavalio tekee pahaa hallaa mun ruuansulatuselimistölle.

Mutta tällä aloitetaan ja katson sitten aina, miltä tuntuu ja miten olen edennyt. Eli tälläisillä ajatuksilla ja suunnitelmilla kohti uutta viikkoa. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti