lauantai 14. tammikuuta 2023

Kuulumisia ja blogiuutisia

Loma on ohi ja arkeen on palattu!

Viime viikon lauantaina oli paluu kampukselle ja pakko kyllä sanoa, että alkuun hieman ärsytti opintojen alkaminen. =D Lomalla siis tuli treenattua oikein kunnolla, syötyä hieman huonommin ja lepsummin, pohdittua realistisia tavoitteita tälle vuodelle, mietittyä mikä meni viime vuodessa hyvin ja missä olisi ollut parantamisen varaa. Tuli tutustuttua yllättävästä suunnasta uusiin ihmisiin, joiden kanssa on mielenkiintoinen ja itselle sydäntä lähellä oleva projekti aluillaan, saatua promotyö yhden vegaanin kosmetiikkabrändin kanssa, mistä olen tosi innoissani ja tuli myös suunniteltua tämän kuun lopun baletin avoimia ovia, jolloin pääsen järjestämään tanssitunnin kaiken ikäisille pääosin nollatason vierailijoille. Tein jazz-keikkoja, jotka piristää aina ja lisäksi ihan vaan nautin löllöttelyajasta perheen kanssa vanhempien terassilla istuen. 

 

Joululahjat olivat aika minimaaliset verrattuna edelliseen jouluun, mutta hyvä vaan! Eli lahjaksi sain:

  • Ariana Granden Moonlight-hajuvesi
  • Grishkon uudet kovakärkiset 
  • Grishkon kovakärkisten pehmusteet 
  • Joustavat nauhat kovakärkisiin
  • Signature-kynsilakkani eli Essencen geelilakka Bubble Trouble 
  • Bybin Bakuchiol Booster seerumi 

Nuo Grishkon pehmusteet ovat kyllä game changer! Niin moni tanssija vannoo sen puolesta, että ei tarvita kuin lampaanvillaa ja ehkä jotkut itsetehdyt ohuet pehmusteet. Mutta sitten he käyttävät hirveät määrät ihoteippiä suojatakseen joitain kohtia varpaistaan ja itsekin jotenkin totuin tähän kaikkeen. Onneksi vanhemmat kuitenkin päättivät yllättää, sillä kyllä hyvien pehmusteiden tuoman eron vain huomaa: hyvästi ihoteippi ja myös lampaanvillan olen vähentänyt ihan minimiin! 

Jouluna oli hieman sukulaisvisiittejä, mutta uusi vuosi meni todella rauhallisesti eli jaksettiin vanhempien kanssa odottaa vuoden vaihtuminen, mutta jo ennen puolta yhtä oltiinkin jo kaikki sängyissä. Alkoholia emme juoneet poikkeuksellisesti ollenkaan ja se teki todella hyvää! Muutenkin tänä vuonna haluan aivan kunnolla hypätä alkoholittomuuteen sellaisissakin tilanteissa, joissa alkoholia on tarjolla ja voisin juoda maltillisesti vain sen muutaman lasillisen. Tuollaisissa tilanteissa sitä vain tulee aivan liian usein mentyä ryhmäpaineessa sen skumppalasillisen luokse vaikka ei oikeasti haluaisikaan juoda edes sitä yhtä lasillista. Täytyy siis rohkaistua ja luultavasti joku muukin tulee paljastaneeksi samat ajatuksensa, mutta kyseinen henkilö ei myöskään aiemmin ollut uskaltanut kieltäytyä!

 

Mitä sitten kuuluu sille projektille, jonka pitäisi olla koko tämän blogin keskiössä eli taviksesta fitiksi? Aiemmin rummutin sitä, että en todellakaan ole mikään salimuidu, mutta joulun ja uuden vuoden aikana esiin tulleet tulokset kunnon treeneistä nostivat pinnalle taas sen faktan, että kyllä mä tarvitsen tuollaista treeniä, jotta saan unelmakroppani. Ja oikeastaan oikeassa seurassa huomasin taas nauttineeni salilla treenaamisesta ja lisäbuustia tuo myös tuo alulle laitettu projekti, kutsutaan sitä vaikka nimellä Project Clean & Fit. Tämä projekti on tuonut itselle tosi ison motivaatiopuuskan sen suhteen, millaisia tuloksia tiedän, että näen kunnon treeneistä, kun hoidan tuon fit-puolen lisäksi kuntoon myös clean-puolen eli annan keholleni kunnollista ja puhdasta ravintoa.

Ja tämän myötä aionkin hieman muokata blogia ja uudelleen fokusoida itseni siihen, että saan vihdoinkin sen fyysisen kunnon, terveyden ja tasapainon, jonka tiimoilta alunperin aloitinkin tämän blogin. En halua ajatella viime vuotta mitenkään kokonaan epäonnistuneena vaan enemmänkin pohjan luomisena sille, että nyt tulen onnistumaan. Vuosi ei nimittäin todellakaan ollut helppo, sillä terveysongelmat haittasivat arkeani aika pitkälle kevääseen ja maaliskuu oli ehdottomasti huonoin kuukauteni hetkeen. 

Ukrainan sota, todella huonosti voinut kroppa ja sitä myötä mieli, uniongelmat, jatkuva verikokeissa ramppaaminen, koulu- ja harrastusryhmäkiireet..... Oman lisänsä toivat myös ahdistavat sosiaaliset tilanteet, joiden myötä päädyin todella rankkoihin päätöksiin ja irtaannuin erittäin toksisista "ystävistä". Hetken aikaa tuntuikin siltä, että samaan aikaan, kun olisin jatkuvasti kaivannut enemmän ja enemmän oikeasti minua ymmärtäviä ystäviä, joille purkaa pahaa oloa niin läheltäni vain katosi ihmisiä ja jäin aivan yksin. On vaikeaa myöntää, mutta pari kertaa viime vuonna mietin, että olisi niin paljon helpompaa ja parempaa, jos olisin vain lähtenyt niinä muutamana hetkenä, kun olen käynyt lähellä kuolemaa. Koska ei se käsissäni ollut elämä tuntunut elämisen arvoiselta.

 

Vuosi 2022 olikin loppujen lopuksi kunnon konmaritusvuosi, vaikka olin jotenkin ajatellut vuonna 2021, että olin "valmis" ja asiani olivat järjestyksessä ja aligned. Tuntuu siltä, että olen raahannut hyvin paljon tapoja, ajatuksia, unelmia ja ihmisiä pois elämästäni ja saanut herätä tähän vuoteen puhtaanvalkoisesta, hyvin minimaalisesti sisustetusta huoneesta, johon pääsen nyt laittamaan tämän vuoden minän leimani. Joten kun Project Fit & Clean alkoi muodostua ja minua pyydettiin mukaan, en todellakaan halunnut sanoa ei ja päätin lähteä täysillä tuohon! 

Huomenna on siis luvassa tuttuun tapaan kehonkoostumusmittaus ja kehoseuranta ja liikunta- ja ruokavaliosuunnitelma hioutuu vielä viikonlopun aikana. Aionkin nyt viikonloppuna syödä vähän rennommin, mutta en kuitenkaan vedä mitään herkkuövereitä tai makoile sängyssä, vaan rennommista ruokailuista huolimatta haluan panostaa urheiluun! Tuntuu siltä, että todella iso musta pilvi on väistynyt ja olen rohkaistunut puhumaan minun totuuteni enkä vain piilottele muiden selkien takana ja elä puoliteholla, koska pelkään, mitä muut ajattelevat. 

Not my thang anymore!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti