sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Kehokuvat ja pieniä blogiuudistuksia

59.3 kg - rasva% 26.6

Olin todella hämmentynyt tuosta painosta, mutta kehonkoostumus toki on se, millä on eniten väliä, joten kohti kiinteytymistä we go! Huomaan kuitenkin yläkropassani muutoksen ja luulen, että pienen laihtumisen alta on paljastunut baletin tuomat muutokset selässä ja käsivarsissa, koska suurimman osan ajasta pidät käsiäsi kehostasi irrallaan. Olen lisäksi viime aikoina panostanut uudenlaiseen tasapainokikkaan eli sellaiseen, että kun tasapainoilen tietyssä asennossa, tasapainoni tulee ikään kuin selästä. Tätä on vähän outoa selittää enkä tiedä onko tässä mitään järkeä ei-tanssijoille, mutta tasapainon pitäminen tuntuu aivan erilaiselta, kun jännität selkäsi ja yläkroppasi sen sijaan, että keskittyisit vaikka vatsalihaksiin. 

Joten ehkä tuokin on tuonut yläkroppaan muotoa, en tiedä. Joka tapauksessa on ihan mukavaa aloittaa kivalta pohjalta sen sijaan, että tarvitsisi aloittaa mistään aallonpohjasta tai "alusta" niin kuin hyvin monta kertaa aiemmin on ollut! Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin vaikkakin heräsin tähän aamuun hieman kipeän oloisena, joten suunniteltu kunnon megamättötreeniöveri yliopiston salilla ei kyllä tule tapahtumaan, vaan ajattelin käydä sen sijaan ihan vain kävelyllä ja seurailla oloa. Toivon, että en tule kunnolla kipeäksi, sillä opinnot ovat myös juuri alkaneet, joten en haluaisi heti jäädä niissä jälkeen. =(

Suunnitelmanani oli uudistaa blogin ulkoasua enemmän kuin mihin loppujen lopuksi päädyin. Piti vaihtaa väriteemaa ja vaikka mitä, mutta jotenkin tykkään tästä harmahtavaan taittuvasta vaaleansinisestä, harmaasta ja valkoisesta yhdistelmästä. Ja muistin, miksi alunperin valitsin sen tämän blogin väriskaalaksi: haluan, että minun oloni tuntuu yhtä kepeältä, pirteältä ja kuitenkin seesteiseltä kuin miltä nuo värit näyttävät. Joten värit jäivät, mutta matka jatkuu! =)

Uudistin totaalisesti Liikuntaseuranta-sivun ja sen kanssa ähelsinkin kirjaimellisesti pari tuntia, kunnes totesin, että ei, pakko kirjoittaa liikunnat auki, jos haluan nuo "tekstimuodossa" ovat taulukot kuvina olevien taulukoiden sijaan. Tuon jäätävän säätämisen lopputulemana luulen kuitenkin, että tuo taulukkomuotoinen päivittely on itse asiassa nopeampaa kuin kuvien kanssa säheltäminen. Taulukot saattavat puhelimen näytöllä näyttää hassuilta aluksi, mutta kun zoomaa näyttöä niin kaikki taulukoiden viivat tulevat näkyviin!

Harmittaa, että minulla ei ole kunnon dataa koko viime vuoden liikunnoista, mutta iso kehitys on selvästi tapahtunut, kun vertaa nykytilannetta viime vuoden huhti-toukokuuhun. Kyllä se urheilija alkaa täältä taas hiljalleen kuoriutua esiin. ;) 

Nyt lähden viemään kurssikaverille yhden kirjan nopeasti toiseen dormiin ja sen jälkeen suuntaan kävelylle, koska tämä koneella kökkiminen alkaa jo tuntua alaselässä ja hartioissa. Tässä pieni tilannepäivitys kehon ja blogin osalta ja seuraavaksi postailenkin sitten liikunta- ja ravintopuolesta enemmän! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti