sunnuntai 19. joulukuuta 2021

Busy, busy

Eilen oli kauhea kiire ja ruuaksi valikoituikin sit loppujen lopuks valmismättöä. Oli super namia, mutta haluan oikeasti vähentää valmisruuan ostamista, koska itse on niin helppoa tehdä ihan yhtä hyvää ruokaa. Ainoa syy, miksi mulle tuntuu välillä olevan helpompaa kuitenkin ostaa valmisruokaa ei niinkään itse asiassa ole ajan säästäminen vaan se, että en näe miten paljon kaloreita ja muuta annokseen tulee. Kun ostat valmisruuan voit vältellä viimeiseen asti ravintoarvojen katsomista etkä tiedä kuinka paljon esimerkiks sokeria on laitettu kastikkeeseen. Mutta kun teet ruuan itse näät sen kaiken ja se useinkin kammottaa mua.

Hieman typerää ja sokeaa, kyllä, mutta näin se on ollut jo pari vuotta. No joo, joka tapauksessa, eilinen oli ihana päivä promoilemassa ja tulikin käveltyä todella mukava määrä! Ihana porukka kasassa ja kaikenlaista uutta ympärillä niin se kyllä aina motivoi myös itseäni tavoittelemaan jotain uutta elämääni. Koska on hyvä, että on kunnon pohja ja kaikenlaista tuttua ja turvallista, mut sieltä tutustakin täytyisi uskaltaa pyrähdellä uusiinkin seikkailuihin ja sen takia oonkin pohtinut, et ehkä se mun foundation ei olekaan ollut niin vahva kuin olen todella pitkään ajatellut. Ja sen takia pakenen usein vanhaan ja tuttuun enkä uskalla kokeilla uutta, koska mulla ei oo tarpeeksi vahvaa "pesää", minne palata.

Tämä on siis jotain, mihin haluan panostaa ja keskittyä ja myöskin muistaa päivittää itseäni, jotta tajuan, et kehitystä tapahtuu! Usein nimittäin tulee edistyttyä asioissa, mutta kun tulee joku tilanne vastaan niin et edes anna itsellesi tilaisuutta reagoida uudella tavalla vaan melkein "pakotat" itsesi tuntemaan ja reagoimaan niin kuin joskus aiemmin teit. Time to stop that!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti